Yhteystiedot:

 

Ville Halme

Kati Halme

Jade Halme

.............................................

supremesleddogs(at)gmail.com

          

 

KENNELI

 

Tarhakompeksimme käsittää tällä hetkellä seitsemän tarhaa, joissa on koppipaikat yhteensä kolmelletoista koiralle. Osissa tarhoista on lisäportti viereiseen tarhaan, jolloin portit avatessa saadaan koirille lisätilaa tarvittaessa. Tarhojen väliin jää käytävä. Tarhan kokonaismitat ovat 14m x 21m. Kaikissa tarhoissa tulee olemaan lautalattiat, mutta tällä hetkellä osassa tarhoista on vielä 50 cm paksuudelta pyöristettyä sepeliä. Pohjan kuivana pysyminen on varmistettu lisäksi salaojaputkilla, jotka kiertävät tarhan alla.

Takapihaa on lisäksi aidattu tarhojen ympäriltä n. 2000 neliötä 2 metriä korkealla riista-aidalla. Aidatulle alueelle pääsee isommasta portista myös autolla, joten koirien kyytiin lastaaminenkin on helpompaa. Pedot tai muutkaan luonnoneläimet eivät pääse suoraan kosketuksiin koirien kanssa.

 

Tarhat


Juoksutarha

 

Ruokailu eteistarhassa vuonna 2009

 

Ruokinta vuonna 2012

 

Jokaisessa tarhassa on kauttaaltaan eristetyt filmivaneriset koirankopit, jotka suojaavat lämmöltä, kylmältä, sateelta ja tuulelta. Kopeissa tuulikaulukset toimivat koppien "eteisinä" ja muodostavat ilmapatjan ulko-, ja sisätilan väliin estäen sateen tai viiman sisääntulon. Katot ovat irroitettavia, joka helpottaa koppien puhtaanapitotoimenpiteitä.

Lämmikkeenä ja pehmikkeenä toimii Ruti-Rex, jonka alla on kutterinpurua kuivikkeena. Talvella laitamme koppien suuaukkoihin saranoidut läpinäkyvät ja iskunkestävät pleksiluukut, jotka auttavat lisäeristyksessä kovilla pakkasilla. Koppien edessä on myös pienet puiset "terassit" ja varjoisat paikat takaamme kesäisin aurinkopurjeilla.

 

 

Aurinkopurjeet

Kopit siirtyneet verkon ulkopuolelle

 

Omat tarhat ovat pääsääntöisesti koirillemme lepopaikka - liikunta sekä muut aktiviteetit tapahtuvat tarhan ulkopuolella.

Eläinlääkäri suorittaa vuosittain kenneltarkastuksen tiloissamme omasta pyynnöstämme. Viimeisin tarkastus: 19.10.2013

 

 

Mikäli haluat tulla tutustumaan kenneliimme, ota yhteyttä niin sovitaan sopiva aika !

Viimeisimmät tapahtumat:

15.3.2015

SM PRONSSIA!

10.3.2015

Tuloksia lisätty

21.2.2015

Lisätty videoita treeniosioon

18.2.2015

Tuloksia lisätty

20.1.2015

Rekikausi avattu,

tuloksia päivitetty

23.10.2014

Päivitetty Sulanmaan tuloksia

JADELLE SM-PRONSSIA!

4.10.2014

Päivitetty Sulanmaan tuloksia

 

 

 

 

13.06.2009

Sivusto luotu